چرا در سوریه و عراق جنگیدیم؟!!

⏪ مقدمه : خبر رسیده سیل بزرگی قرار است وارد شهر شود و عده‌ای از مردم باور دارند که باید خارج از شهر سیل بند زده شود تا سیل ویرانگر وارد شهر و خیابانها نشود و خانه های مردم آسیب نبیند.⏪  بعضی دیگر این حرف را قبول ندارد میگویند هرکس جلوی خانه خودش سیل بند بزند و  از خانه خودش محافظت کند.❌  به نظر شما کدام دیدگاه عاقلانه تر است؟!!
⏪  اگر بیرون از شهر و دور از خانه ها سیل را مهار کنیم بهتر است و خسارت کمتری دارد یا اینکه هر کس در خانه خودش بنشیند و جلوی درب خانه سیل بند بزند؟!!

⏪ شرح مطلب:  درباره حضور نظامی ایران در سوریه و عراق نیز همین برداشت را می ‌توانیم داشته باشیم .⏪ عده‌ای می‌گفتند سوریه و عراق به ما ربطی ندارد،  ما باید امنیت را در داخل کشورمان حفظ کنیم و  کاری به اعراب منطقه نداشته باشیم.⏪  اما این فکر اشتباه و ناقص بود.

⏪  خانم هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خاطراتش می نویسد : من به ۱۰۰ کشور سفر کردم رایزنی کردم تا توانستیم داعش را به وجود آوریم .⏪ داعش توسط آمریکا ، رژیم صهیونیستی و با حمایت عربستان سعودی،  امارات و ترکیه به وجود آمد.⏪

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سیارک32 wefjjjjj بازی های اندروید مرجع مقالات تخصصی فلوئنت نقراب نامه نگاری و عریضه نویسی در سرپل ذهاب روزانه آقا برقی مشاوره روانشناسی تلگرامی رایگان 09154433487 معلمان خلاق گناوه اهورا پرواز مهر