در بحبوحه هجوم انواع و اقسام بازی های اینترنتی، یک خانم که مادر دو دختر و یک پسر کوچک است اقدام به طراحی بازی هایی با ابعاد تربیتی و مذهبی کرده تا بتواند با زبان بازی، بسیاری از مفاهیم را به شکلی ساده به بچه ها آموزش دهد. در دنیای امروز که تکنولوژی و اینترنت حرف اول را می زند دیگر بازی های قدیمی چندان جذابیتی برای بچه ها ندارند و الک و دولک، و پلیس، گل یا پوچ، عمو زنجیرباف و.آنقدرها روی بورس نیست، در عوض در دست هر بچه ای یک تبلت یا گوشی موبایل می بینید و هیجانی که از بازی اینترنتی اش دارد آنقدر عادی شده که هیچ کس را شگفت زده نمی کند.

اینکه این روزها بازی های اینترنتی با اقبال بیشتری از سوی کودکان و نوجوانان مواجه شده اند غیرقابل انکار است اما باید به این نکته توجه داشت که این بازی ها چه آورده ای دارند و چه تأثیری روی بچه ها می گذارند؟ چقدر از این بازی هایی که سرگرمی کودکان و نوجوانان شده بومی است و چه تعداد از آن ها سوغات فرنگ است و در راستای جنگ نرم رسانه ای، نسل جدید را هدف قرار داده است؟ چه تعداد از بازی سازهای ایرانی به بعد تربیتی در طراحی بازی ها فکر می کنند و چه تعداد از آنها تنها با هدف کسب درآمد به این فضا وارد می شوند؟ حالا در بحبوحه هجوم انواع و اقسام بازی های اینترنتی، یک خانم که مادر دو دختر و یک پسر کوچک است اقدام به طراحی بازی هایی با ابعاد تربیتی و مذهبی کرده تا بتواند با زبان بازی، بسیاری از مفاهیم را به شکلی ساده به بچه ها آموزش دهد.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پروژه خرازی // قیمت امتیاز پروژه شهید خرازی سپاه // امتیاز خرازی در حوالی اریحا... نوشته های سیّد محمّد جواد طباطبایی یزدی χάος قم ارگانیک عرضه کننده محصولات خانگی ارگانیک Moises طلاق توافقی دلنوشته های خانوم میم