پیامبر اکرم(ص) میفرماید : خدایا مرا موفق کن در این روز برای خواندن آیههای خودت نه اینکه چون خواندن یک آیه از قرآن، برابر با یک ختم قرآن است پس من هم فقط یک آیه بخوانم و به قرائت یک آیه اکتفا کنم، بلکه انس با قرآن کریم مدنظر است.
به گزارش راسخون به نقل از فارس، همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان ماه میهمانی خداوند، برای آشنایی با مضامین دعاهای روزانه هر روز از این ماه مبارک، آیتالله روحالله قرهی مدیر مدرسه علمیه امام مهدی(عج) و از اساتید اخلاق، در گفتوگویی به شرح دعای روز دوم پرداخته است که در ادامه میخوانیم:
خدایا نزدیک کن من را در این روز به خشنودی و رضایت خودت؛ «اللَّهُمَّ قَرِّبْنِی فِیهِ إِلَی مَرْضَاتِکَ»، یکی از چیزهایی که بسیار بسیار مهم است قرب الهی است ما نماز میخوانیم و تمام اعمال دیگرمان را بیان میکنیم قربتا الیالله، اما بهترین قربتا الیالله این است که خدای متعال از انسان راضی باشد همانگونه که بندگان صالح خدا آنها که به حقیقت عبد میشوند.
پروردگار عالم در قرآن کریم و مجید الهی اینگونه خطاب میفرماید: «یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعی إِلى رَبِّکِ راضِیَةً مَرْضِیَّةً فَادْخُلی فی عِبادی وَ ادْخُلی جَنَّتی»؛ به کسانی که دارای نفس مطمئنه هستید، رجوع کنید به پروردگاری که هم او از شما راضی است و هم شما از او راضی هستید، بعد داخل دربندگان میشوید و داخل در جنت من.
درباره این سایت